Hírek

TELTHÁZ A Nemzeti Táncszínházban

🎭 Sün Sári világot lát 🎭

És akkor következzen egy igazán jó hír!! Készül egy fantasztikus Táncszínházi előadás gyerekeknek a Spirit Dance Company jóvoltából, melyet ismét az Emberi Erőforrások minisztéruma támogat!

Életünkben most először fogunk színpadra állni egy mesedarabbal, melyet Hegedűs Miklós álmodott meg nekünk. A darabban 28 gyerek és 6 hivatásos táncos debütál majd február 20-án. Sün Sári életútját úgy kell majd életre a színpadon, hogy még a felnőtteknek is maradandó élményt fog nyújtani, ezt már most megígérhetjük! Látványos, fordulatos, izgalmas és nagyon kreatív, tanulmányi előadás készül a februári bemutatóra – már csak abban kell bíznunk, hogy a vírushelyzet ellenére lehetnek majd előadások. Lesz narráció is, (egyelőre még titok, hogy kicsoda), végigmeséli a történetet, amit még azok is érteni fognak, akik korábban egyáltalán nem láttak táncosok által életre keltett mesét.

Koreográfus : Sándor Timea
Zeneszerző: Nánási Péter
Kosztüm : Kis Judit
A mesét írta : Hegedűs Miklós

Sün Sári : Soós Viktória
Pocok Panna: Vincze Renáta
Vakond Vilma : Sebestyén Timea
Hollo Heni: Zsembera Liliána
Mókus Marcsi: Balla Dominika
Elek bácsi : Petike Áron

Kövessetek minket folyamatosan , hogy még többet megtudjatok a darabról!

Kép : @Zelko Csilla 

 

https://www.facebook.com/SpiritDanceCompanyHungary/posts/1631803583646525

Hatalmas sikerekkel zárult le a tegnapi nap folyamán a „Köszönjük, Magyarország”! Programsorozatunk. Minden helyszínnek köszönjük befogadását a szervezést és az ügyintézéseket! Fantasztikus érzés volt egy hosszabb idő után újra színpadon állni, elgondolkodtatni és megérinteni a nezők lelkét!

Köszönjük a támogatást a Nemzeti Táncszínház – nak valamint az Emberi Erőforássok Minisztériumának. Nem utolsó sorban köszönjük próbatermek biztosítását Concert Budapest Műhely Alapítvány / Workshop Foundation!

A nagy erdeklődésre való tekintettel előadásunkat igyekszünk hamarosan továbbvinni más varosokba és helyszínekre is!!

Táncosaink: Ungi Krisztián (Közép – Európa Táncszínház tagja) – vendég művész
Soós Viktória – Spirit Dance Company szólistája
Koreográfus : Sándor Timea
Kosztüm : Kis Judit

 

 

 

https://www.facebook.com/SpiritDanceCompanyHungary/posts/1625902820903268

 

 

 

 

 

Nagyszerű hír!

A Nemzeti Táncszínház által kiírt pályázatot két táncosunk ( Soós Viktória – Spirit Dance Company szólistája & Ungi Krisztián – Közép-Európa Táncszínház tagja /vendég táncos/) a Társas – Játék című darabbal elnyerte. 🙏🍀 Így ma hivatalosan is aláírtuk a szerződést. 📜🖋️

A pályázat lehetőséget biztosít 5 különböző helyszínen való előadásra.

Magyarország hamarosan jövünk

Helyszínek nem sokára publikussá válnak, addig is kövessetek bennünket. ☝️😉

 

 

 

Online Spirit Dance Company tréningek!

Kedves Táncosok!

A helyzetre való tekintettel, Sándor Timea egyik héten alap Horton tréninget másik héten modern-jazz tréninget tart élő videón keresztül a facebook csoporton belül, a gyakorlatokat Soós Viktória mutatja be.

A tréning körülbelül 60 percig fog tartani, melyet otthonról is tudtok követni. Az órák minden szerdán 15:00 órakor kezdődnek.

Össze kell fognunk, nem adhatjuk fel! Mi is lehetőséget nyújtunk, mi is segítünk!

Csatlakozz csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/542519890029830/

Akinek van módja, alkalmanként 500- 1000 Ft-ra (1,5-3€), az az alábbi számlaszámon támogathatja a Spirit Dance Companyt 18203349-01339327-10010013 Takarték Kereskedelmi Bank

Jó munkát kívánunk!

 

 

Társulati Tréningek a gyerekeknek karatén időszak alatt:

A projekt a T-Mobile #digitálisösszefogás jóvoltából jött létre.

Tartsatok velünk!

https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/digitalisosszefogas/elmenyter?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=2020130+_Facebook_Brand_B2C-experience-online-foglalkoztatas_Reach_Other_WM&utm_term=Facebook_Mobile_Feed&utm_content=2020130_Post-boost_Online-foglalkoztatas-toborzas_Static_AW_Other&fbclid=IwAR0vzVsfXJLw4XVd1Dq95Z2rYrODuftvN_rhYGRi_N2z_MfhMF-7mpq5FP4#eloado:Spirit_Dance_Company

 

 

Pályázat! Segíts, hogy utána dahassunk….

StageHive indított egy videópályázatot amiben rész vesz a Társas- Játék projektünk!
Nagyon hálásak lennénk, ha szavaznátok!
Célunk darabunkat minél több helyen játszani az országban és ezzel felhívni a figyelmet erre a fontos és jelenleg aktuális témára. Ezért minden szavazat nagyon számít!!!
Pályázati link, ahol szavazni lehet : https://stagehive.eu/hu/palyazat/233

Megosztásokat hálásan köszönjük a facebookon!